Επικαιρότητα ΝΔ

Ρωμανός: Κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ – Αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ιθαγενείς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι ο Κουρουμπλής που είχε διαγραφεί στο παρελθόν, όταν μίλησε για κυβέρνηση δολοφόνων, «σήμερα απλώς ακολουθεί τη γραμμή της νέας ηγεσίας» – Κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για ρεσιτάλ χυδαιότητας

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας τόσο τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» όσο και τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, που συντάχθηκε μαζί του.

«Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ χυδαιότητας του κ. Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά πρπσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media «παρερμηνεύθηκαν»…», τονίζει ο κ. Ρωμανός.

Σε αντίθεση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Βασιλειάδης, που διαχώρισαν τη θέση τους αδειάζοντάς τον, προς τιμήν τους!», ανέφερε ο κ. Ρωμανός, «ο κ. Κουρουμπλής βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι συμφωνεί με τον κ. Κασσελάκη για τους «υπουργούς – δολοφόνους»!».

«Φυσικά, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει παλαιότερα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κυβέρνηση δολοφόνων. Τότε, βέβαια, είχε διαγραφεί από την ηγεσία του κόμματός του. Σήμερα απλώς ακολουθεί τη γραμμή της νέας ηγεσίας. Αυτή είναι η κατάντια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», κατέληξε.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού

Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ χυδαιότητας του κ. Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά πρπσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media «παρερμηνεύθηκαν»…

Την ίδια ώρα ο κ. Βασιλειάδης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζουν τη θέση τους από τις «παρερμηνευμένες» αναρτήσεις του Προέδρου τους, ουσιαστικά αδειάζοντάς τον, προς τιμήν τους!

Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι συμφωνεί με τον κ. Κασσελάκη για τους «υπουργούς – δολοφόνους»!

Φυσικά, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει παλαιότερα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κυβέρνηση δολοφόνων.

Τότε, βέβαια, είχε διαγραφεί από την ηγεσία του κόμματός του. Σήμερα απλώς ακολουθεί τη γραμμή της νέας ηγεσίας.

Αυτή είναι η κατάντια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.