Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Ανιψιός Γραικού:«Ο 46χρονος με ρωτούσε “πού να χάθηκε ο Δημήτρης”» (vid)

Αρνήθηκαν να φιληθούν στο στόμα και τις χτύπησαν! Σάλος από την ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο
«Σύμφωνα με το βιβλίο του Δημήτρη, του χρωστούσε 40.000 ευρώ» λέει η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πρόκειται να πάρει το Σάββατο ο έμπορος κρεάτων που κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό. Ο ανιψιός του θύματος αποκάλυψε του έλεγε ο δράστης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του άτυχου άνδρα περιγράφουν τον δράστη ως «θεατρίνο», «ψύχραιμο», «σκληρό». «Με έπαιρνε, ναι και με ρωτούσε πώς πάνε οι έρευνες, ρωτούσε “πού να χάθηκε ο Δημήτρης”» αποκαλύπτει ο ανιψιός του θύματος, Γιώργος Γραικός μιλώντας στο Star. Aπαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τη συμπεριφορά του τονίζει ότι ο δράστης έλεγε τα εξής: «Ακουγόταν πολύ ψύχραιμος. Ρωτούσε και ανησυχούσε κιόλας μπορώ να πω. «Τι να έγινε ο Δημητράκης».

Σύζυγος Γραικού: «Σύμφωνα με το βιβλίο του Δημήτρη, του χρωστούσε 40.000 ευρώ»

«Σύμφωνα με το βιβλίο που κρατούσε ο σύζυγος μου, ο κατηγορούμενος του χρωστούσε 40.000 ευρώ. Αποκλείω το γεγονός να του είχε δώσει 17.000 ευρώ. Δεν έδινε τόσο μεγάλα ποσά χωρίς να κοπεί τιμολόγιο. Έμαθα μετά ότι ο ίδιος είπε πως έδωσε στον σύζυγο μου 5.000 ευρώ» λέει η Δέσποινα Γραικού.

Ανιψιός Γραικού: «Ο θείος μου αγχωνόταν για το πώς θα πάρει τα λεφτά»

«Μου είχε πει ότι μας χρωστάει λεφτά, αγχωνόταν για το πώς θα τα πάρει. Και το ξέραμε στην πιάτσα ότι ήταν λίγο γάνγκστερ ρε παιδί μου, πώς να στο πω!» λέει σχετικά με τον δράστη της δολοφονίας του επιχειρηματία.