Επικαιρότητα Κρήτη ΥΠ.ΕΘ.Α

Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | Photos

Νέα εισβολή κουκουλοφόρων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποτράπηκε εν τη γενέσει της: Τους απέκρουσε η Στρατονομία

Επίσκεψη στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί η νέα στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό, πραγματοποίησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών, που αφορούν την κατασκευή των βάθρων πάνω στα οποία θα τοποθετηθεί η γέφυρα, και φυσικά την διάνοιξη του δρόμου.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΑποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΌπως είπε ο Υπουργός Άμυνας από την νέα γέφυρα θα έχουν την δυνατότητα να παίρνουν οχήματα μέχρι και τριάντα τόνους. Ο κ. Αποστολάκης ανέφερε πως η νέα γέφυρα θα είναι έτοιμη σε δύο μήνες.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΣημείωσε επίσης, πως ενημερώνεται συνεχώς για την πρόοδο των εργασιών, σε συνεργασία με τον δήμο και την περιφέρεια.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΑπό την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι «με τη νέα γέφυρα θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία από το σημείο και των βαρέων οχημάτων και να θα ξαναενωθεί όπως πρέπει το κέντρο του νομού με τις γύρω περιοχές.»
Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΌπως είπε ο κ. Πολάκης παράλληλα υπάρχει η προσωρινή λύση που κατασκεύασαν οι κάτοικοι και που έχει δώσει μια ανακούφιση στην κίνηση.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΕίπε επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας πως οι εργασίες προχωρούν πολύ γρήγορα ενώ επεσήμανε πως οι χρηματοδοτήσεις είναι εξασφαλισμένες.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΟ κ. Πολάκης χαρακτήρισε πρωτοφανή την ανταπόκριση για την αποκατάσταση των ζημιών προκάλεσε η θεομηνία, ενώ ευχαρίστησε όσους εργάζονται στα διάφορα σημεία, καθώς και τον ταξίαρχο του Μηχανικού του Στρατού κ. Μιχάλη Κλούβα, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΤόνισε πως ο νομός σύντομα θα επουλώσεις τις πληγές του και με την χρηματοδότηση που υπάρχει τα Χανιά θα κάνουν μια επανεκκίνηση με έργα που θα αντέξουν για τα επόμενα 50 χρόνια.
Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΤης επίσκεψης στον Αλικιανό είχε προηγηθεί η επίσκεψη στην γέφυρα του Πλατανιά, όπου έχει τοποθετηθεί η πρώτη στρατιωτική γέφυρα.
Αποστολάκης και Πολάκης σε Αλικιανό και Πλατανιά για τις στρατιωτικές γέφυρες | PhotosΓια την πρόοδο των εργασιών για την τοποθέτηση της γέφυρας στον Αλικιανό, ενημέρωσε τους δύο υπουργούς ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκης, εν,ω παρόντες ήταν επίσης η βουλευτής κα Βάλια Βαγιωνάκη, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο ταξιάρχος του Μηχανικού κ. Μιχάλης Κλουβάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Zarpanews.gr