Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Πρέβεζα: Φασίστες απειλούν τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα

Τέλος το Μακεδονία… σκέτο! Κατέβασαν τις επιγραφές από το κυβερνητικό κτίριο!
Πέταξαν τρικάκια και ανήρτησαν πανό με απειλητικό περιεχόμενο εναντίον του, εξαιτίας της θέσης του για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι δήλωσε στο ethnos.gr o βουλευτής

Στόχος αγνώστων έγινε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Άγνωστοι, το πρωί της Δευτέρας, πέταξαν τρικάκια στα οποία απεικονίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας και αναγράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», ενώ πάνω στην φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ».

Επίσης κρέμασαν, στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

Σχολιάζοντας το γεγονός  ο κ. Μπάρκας έγραψε στα social media: «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας».

Το ethnos.gr επικοινώνησε με τον βουλευτή ο οποίος δήλωσε ότι έχει ακολουθήσει ήδη όλες τις νόμιμες οδούς για την εξεύρεση των αγνώστων.

Σημείωσε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχε γίνει αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων στο κινητό του, όπως στο messenger του facebook, πάντα για το μείζον ζήτημα. Επανέλαβε δε, ότι παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών κι ότι δεν τον πτοούν παρόμοιες κινήσεις ανώνυμων θρασύδειλων.