Διεθνή Επικαιρότητα

Ρωσία: Πυροβολημένος στο κεφάλι βρέθηκε ο στρατιωτικός που κουβαλούσε τους πυρηνικούς κωδικούς του Πούτιν

Πώς συνδέονται οι γεύσεις που σας αρέσουν και προτιμάτε με την προσωπικότητά σας;

Πυροβολημένος με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο συνταξιούχος Ρώσος αξιωματικός ασφαλείας, ο οποίος είχε αναλάβει το «καθήκον» της μεταφορά του χαρτοφύλακα του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος λέγεται ότι περιέχει τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων της Ρωσίας.

Η Kyiv Post αναφέρει ότι ο πρώην συνταγματάρχης, Βαντίμ Ζιμίν, δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική και ότι  αδερφός του τον βρήκε βαριά τραυματισμένο σπίτι του στην πόλη Κρασνογκόρσκ, κοντά στη Μόσχα.

Δες πόσα εξοικονομείς στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Η ουκρανική εφημερίδα που επικαλείται τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι ο Ζιμίν βρέθηκε «μέσα σε μια λίμνη αίματος» αφού φέρεται ότι υπέστη τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο 53χρονος είναι συνταξιούχος συνταγματάρχης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) – της κύριας υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας – ο οποίος έχει φωτογραφηθεί πολλάκις με τον Πούτιν ενώ κουβαλούσε τον σημαντικότερο χαρτοφύλακα στον πλανήτη.

Η τσάντα που κουβαλά πάντα μαζί του ο Ρώσος πρόεδρος με συνοδεία, λειτουργεί ως κινητός στρατηγικός αμυντικός κόμβος με κωδικούς που θα επέτρεπαν στον Πούτιν να δώσει εντολή για πυρηνική επίθεση.