Εθνικές Εορτές Επικαιρότητα

Σοφία Κορμά: Η αρχισμηνίας θα παρουσιάσει με τον Αλιάγα την παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Σοφία Κορμά: Η αρχισμηνίας θα παρουσιάσει με τον Αλιάγα την παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Ποια είναι η Σοφία Κορμά που θα συμπαρουσιάσει με τον Νίκο Αλιάγα την παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Λέγεται Σοφία Κορμά, είναι αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα ως συμπαρουσιάστρια της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης για την 25η Μαρτίου, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα δώσουν το «παρών» στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ο Ρώσος πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν, με τη σύζυγό του, Βλαντλένα.

Η Σοφία Κορμά υπηρετεί στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

 

Βασικός παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας

Βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης για την 25η Μαρτίου θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Παρίσι. Στην παρέλαση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.

Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, ενημέρωσαν την Παρασκευή πως, τελικά, δεν θα παρευρεθούν, εξαιτίας της επείγουσας κατάστασης που επικρατεί στη Γαλλία με την πανδημία του κορονοϊού.

ΠΗΓΗ