Ελληνική Μουσική Επικαιρότητα

«Στο κόκκινο» οι εισπράξεις στο Nammos στη συναυλία του Ρέμου – Ο λογαριασμός της κόρης Τραμπ που προκαλεί ίλιγγο!

Άγιο Όρος: Οι γέροντες μας προειδοποιούν – «Αυτά θα συμβούν, προετοιμαστείτε...»

Στη σκηνή του Nammos βρέθηκαν στις 27 Ιουλίου 2018 ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος συνάδελφός του Amr Diab για μία και μοναδική συναυλία.

Και μπορεί όσοι παρακολούθησαν φέτος την συναυλία να ήταν κατά 30% λιγότεροι συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο τα έσοδα χτύπησαν «κόκκινο».

Ο τζίρος έφθασε σύμφωνα με πληροφορίες τα 1,2 εκατ. ευρώ, μέρος εκ των οποίων θα διατεθεί ως βοήθεια στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ το δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

«Έφοδος» από την εφορία

Οι φοροελεγκτές τη βραδιά εκείνη ήταν παρόντες και διεξήγαγαν πλήθος ελέγχων για αποδείξεις και τυχόν άλλες παραβάσεις. Συνολικά 6 υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο Nammos για… παν ενδεχόμενο. Οι ίδιοι είχαν στο επίκεντρό τους τις ταμειακές μηχανές αλλά και τα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μια φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα είχε μπει 24ωρο λουκέτο στο Nammos για μη έκδοση αποδείξεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στη συναυλία ήταν και η μικρή κόρη του Ντόναλντ Ντράμπ, η Τiffany, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ!