Επικαιρότητα Χρυσή Αυγή

Βγήκαν τα μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή – «Σφάζονται» Μιχαλολιάκος – Γερμενής

Βγήκαν τα μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή – «Σφάζονται» Μιχαλολιάκος – Γερμενής

Η αποτυχία της Χρυσής Αυγής να εισέλθει στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έχει δημιουργήσει ισχυρούς εσωτερικούς τριγμούς στο ακροδεξιό κόμμα.

Μετά το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών, στελέχη που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου άρχισαν να τον αμφισβητούν έντονα, εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τις κινήσεις του και τις επιλογές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος σχολίασε τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία υπογράμμιζε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπό διάλυση» και ότι «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

«Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός Βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας» απάντησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος.

Επίσης, απαντώντας στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Γερμενής ανέφερε: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερις τοίχους».

Όλα τα παραπάνω όμως δεν έμειναν αναπάντητα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι» έγραψε

χαρακτηριστικά στο Twitter.