Αεροπορικά Ατυχήματα Επικαιρότητα

Βίντεο: Υποστρατηγικό μαχητικό κρούσης Su-34 της ρωσικής Αεροπορίας ανατρέπεται κατά τη διάρκεια προσγείωσης! (λήψη από το πιλοτήριο)

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ…
Δείτε ένα από τα πιο περίεργα αεροπορικά ατυχήματα που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα: Ένα μαχητικό αεροσκάφος υποστρατηγικής κρούσης Su-34 της ρωσικής Αεροπορίας, από αυτά που εδώ και ένα χρόνο “σαρώνουν” τους ισλαμιστές στην Συρία, ανατράπηκε στον διάδρομο προσγείωσης σε ένα εξαιρετικά σπάνιο ατύχημα.

Συγκεκριμένα το μαχητικό αρχικά βγήκε βγήκε εκτός διαδρόμου και στην προσπάθεια των πιλότων του να το ακινητοποιήσουν παίρνουν μια κλειστή στροφή με 120 χ.α.ω. με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Οι διάλογοι των χειριστών στο πιλοτήριο είναι ενδεικτικοί, ενώ η τελευταία φράση που ακούγεται είναι «κανένα πρόβλημα» και αμέσως μετά το αεροσκάφος ανατρέπεται σε άγνωστη, μέχρι στιγμής ρωσική αεροπορική βάση.

Να πούμε, ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά “ισορροπημένο” μαχητικό κρούσης το οποίο βασίζεται σχεδιαστικά στην οικογένεια των Su-27 Flanker. Η απόδοσή του και πάνω απ’όλα η αξιοπιστία του έχουν δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον για αγορά του από την Ρωσία από χώρες, όπως η Κίνα, η Αλγερία, το Βιετνάμ, η ΙΝδονησία κλπ, αλλά η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμία άδεια εξαγωγής του ακόμα.

Εχει ακτίνα δράσης πάνω από 4.000 χλμ. χωρίς ανεφοδιασμό και κόστος μόλις 36 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μεταφέρει μέχρι 17 τόνους όπλα!
//www.youtube.com/watch?v=CjO_Rz2mOgo

PRONEWS