Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα και ο Άρης περνάει στον Ζυγό, στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Είναι γεγονός ότι επιδιώκουμε να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο με το ταίρι και τους συνεργάτες μας. Παράλληλα όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τη σχέση μας και πιθανές οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχουμε. Ωστόσο, αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω, προκαλώντας κάποια κατήφεια και άγχος.

Άρης στον Ζυγό: Επιθυμίες και δράση επικεντρώνονται στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Ο Άρης στο Ζυγό θα μας δώσει τη δυνατότητα να στρέψουμε την ενέργειά μας σε ότι αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά μας, καθώς η επιθυμία να συνυπάρξουμε με το σύντροφο και τους συνεργάτες μας είναι μεγάλη. Παράλληλα όμως μπορεί να μας εγκλωβίσει σε εγωιστικά μοτίβα και να υπάρξουν έντονα ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα κινηθούμε γιατί δεν αποκλείεται να έρθουμε σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά για εμάς και οι συνέπειες να είναι δυσάρεστες. Διάβασε εδώ πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στον Ζυγό τον Οκτώβριο 2019.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δημιουργώντας ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα και τη διάθεση να επικεντρωθούμε σε ζητήματα και ενδιαφέροντα που ανοίγουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανό να επιδιώξουμε να βρεθούμε μαζί τους για να περάσουμε όμορφα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτης στον Ζυγό δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η θετική ψυχολογία επηρεάζει σημαντικά οι σχέσεις μας και δίνει την ευκαιρία για αποκατάσταση ζητημάτων με το ταίρι μας και αισιόδοξες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα.

Αργά το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν! Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή μας σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουμε αναλάβει. Ενδέχεται να μας δημιουρήσει άγχος και μπορεί να νιώσουμε στενοχώρια και απαισιοδοξία. Καλό θα είναι να μην εκτονώσουμε στην προσωπική μας ζωή την ένταση που μας δημιουργούν επαγγελματικά ζητήματα και να προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά στο σύντροφό μας, αποφεύγοντας την ψυχρότητα και την αδιαλλαξία. Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να υπάρξουν, στις οποίες θα πρέπει να παραβρεθούμε. Ας φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα αυτό το βράδυ με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς