Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03.01.20 δραστηριοποιώντας έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επιθυμία να επιλύσουμε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις είναι έντονη και η άμεση αντίληψη και το ένστικτο μας δεν αφήνουν περιθώρια για να κάνουμε λάθη στις υποθέσεις που μας απασχολούν. H Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί ιδιαίτερα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό το αισθηματικό πεδίο.

Άρης στον Σκορπιό: Η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση καθορίζει τις προσωπικές σχέσεις. 

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό σηματοδοτώντας την αλλαγή της ενέργειας, καθώς η διάθεση να κρατήσουμε ισορροπίες αποτελεί πλέον παρελθόν και δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στο να επιλύσουμε ζητήματα κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και να κάνουμε νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα που θα αλλάξουν το επαγγελματικό μας στάτους. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διέλευση αυτή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, καθώς είναι αυτά που καλούνται να κάνουν σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Ωστόσο, η νευρικότητα και η διάθεση για συγκρούσεις μπορεί να κυριαρχήσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αντιπαραθέσεις που θα πρέπει να διαχειριστούμε. Παράλληλα στην προσωπική μας ζωή η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μας είναι έντονη και δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία ελέγχου ή χειρισμού του συντρόφου μας, λόγω ανασφαλειών που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Προσοχή, γιατί καχυποψία και ζήλια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα ανεβάζοντας τη διάθεση κατακόρυφα και δίνοντάς την ώθηση για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μοναδικά σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανεβάζει την ψυχολογία μας και δεν χάνουμε τις ευκαιρίες να βρεθούμε με τα πρόσωπα που μπορούμε να περάσουμε όμορφα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι σήμερα πρωταγωνιστεί το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Κυριαρχεί παράλληλα και η ανάγκη να εντρυφήσουμε σε πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κάνουμε σημαντικά βήματα σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς