Επικαιρότητα Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚτσίδικο πάρτι σε ΟΑΚΑ και Λευκό Πύργο – Η απονομή, τα δάκρυα χαράς και το σύνθημα «Ιβάν Σαββίδης»

ΠΑΟΚτσίδικο πάρτι σε ΟΑΚΑ και Λευκό Πύργο - Η απονομή, τα δάκρυα χαράς και το σύνθημα «Ιβάν Σαββίδης»
Εξαλλοι πανηγυρισμοί και συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ – Στους δρόμους για να γιορτάσει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ

Το σφύριγμα της λήξης του Ολλανδού διαιτητή Μακέλι ήχησε σαν… καμπάνα για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί σε ΟΑΚΑ, Θεσσαλονίκη κι όπου αλλού βρίσκονται φίλοι του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το πάρτι ήταν ξέφρενο. Στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές πέραν των έξαλλων πανηγυρισμών. Την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του Δικεφάλου γίνονταν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πέμπτη κούπα (τέσσερα Κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα) σε διάστημα πέντε ετών, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Αντρέ Βιειρίνια ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι. Η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη όπως φάνηκε και στο τηλεοπτικό πλάνο που τους έδειξε να κλαίνε αγκαλιασμένοι. Παλαιότερα συμπαίκτες και τώρα ως προπονητής και παίκτης οι δυο τους παραμένουν ένα αχτύπητο δίδυμο που ήθελε όσο τίποτα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ αυτό το Κύπελλο.

Ακολούθησε η στιγμή της απονομής με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και το επιτελείο της ομάδας να γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια ώρα το πάρτι είχε αρχίσει και στη Θεσσαλονίκη καθώς χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βγήκαν στους δρόμους κι έσπευσαν στον Λευκό Πύργο γιαψ να γιορτάσουν…

paok_2.jpg

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το πάρτι συνεχίστηκε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πανευτυχής έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα. Οι παίκτες ανταπέδωσαν φωνάζοντας ρυθμικά «Ιβάν Σαββίδης».