Διεθνή Επικαιρότητα

Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics]

Η «θάλασσα του Παρνασσού» με τη μοναδική της ομορφιά

Για πρώτη φορά το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε εμμέσως στη δημοσιότητα φωτογραφία του νέου drone Orion, το οποίο σύντομα θα προστεθεί στα οπλικά συστήματα του ρωσικού στρατού.

Το Orion εμφανίστηκε στο ημερολόγιο που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας για τη νέα χρονιά, το 2021, και -όπως αναφέρει το almasdarnews– είναι εφοδιασμένο με αρκετές τροποποιημένες βόμβες Cap-20.

Αυτός ο τύπος των βομβών ζυγίζει 21 κιλά. Το Orion είναι εφοδιασμένο με συστήματα καθοδήγησης μέσω δορυφόρου ή laser και έχει σχεδιαστεί ώστε να επιφέρει πλήγματα ακριβείας.

Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics]

Το ρωσικό Orion μοιάζει στα χαρακτηριστικά του με το τουρκικό Bayraktar, αν και θεωρείται πιο προηγμένο.

Ο κύριος σκοπός της αυτού του drone είναι να εκτελεί αποστολές αναγνώρισης και ήδη χρησιμοποιούνται από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Δείτε όλα τα ρωσικά όπλα που παρουσιάζει το υπουργείο Άμυνας στο ημερολόγιό του:

Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics] Orion: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρωσικό drone στο ημερολόγιο του Υπουργείου Άμυνας για το 2021 [pics]

ΠΗΓΗ