Επικαιρότητα Τουρκία

Επιστρέφουν στις θέσεις τους τα τουρκικά τεθωρακισμένα – Εκεί οφείλεται η μετακίνηση

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται Γερμανός πρώην διεθνής της Ρεάλ Μαδρίτης

Παιχνίδια από τα τουρκικά ΜΜΕ, που μεταδίδουν ότι η Τουρκία στέλνει στον Έβρο τανκς, μεταφέροντάς τα από τα σύνορά της με τη Συρία. Και όλα αυτά μετά τις νέες πολεμικές ιαχές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ιδιωτικό πρακτορείο IHA αλλά και το haberler.com έγραψαν το απόγευμα του Σαββάτου (05.09.2020) ότι η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς τα σύνορα με τη Συρία, στην Αδριανούπολη και τα σύνορα με την Ελλάδα!

Τα ερπυστριοφόρα οχήματα φορτώθηκαν σε νταλίκες και ξεκίνησαν για την Αδριανούπολη, υποστηρίζουν. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ δύο κομβόι φορτηγών με 40 τανκ αναχώρησαν το μεσημέρι από τα σύνορα με τη Συρία.

Το κομβόι αναμένεται να μεταφερθεί από το λιμάνι Αλεξανδρέττας της Τουρκίας με τρένο στην Αδριανούπολη.

Μάλιστα, το Haberler μετέδωσε και πλάνα, αλλά κανείς δεν ξέρει που και πότε έχουν τραβηχτεί αυτά τα πλάνα…

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές του OnAlert.gr μεγάλος αριθμός αρμάτων που βρισκόταν στα ελληνοτουρκικά σύνορα μεταφέρθηκε, κατά τη διάρκεια του πολέμου, στη Συρία, για να ενισχύσει το τουρκικό μέτωπο. Πλέον τα τουρκικά ερπυστριοφόρα οχήματα επιστρέφουν στις θέσεις τους.