Επικαιρότητα Τεχνολογία

iPhone 15: Παρουσιάστηκε από την Apple και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: Απόγνωση για χιλιάδες πληγέντες στη Θεσσαλία – «Μάχη» για την εξασφάλιση πόσιμου νερού

Το νέο κινητό iPhone 15 παρουσιάστηκε από την Apple, στην ετήσια εκδήλωσης της αμερικανικής εταιρείας στην Καλιφόρνια.

Η νέα σειρά τηλεφώνων iPhone θα περιλαμβάνει σταθεροποίηση εικόνας για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, βελτιστοποίηση 2x και ενημερωμένα πορτραίτα με πιο πλούσιο χρώμα και καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Θα έχει ακόμη, κινηματογραφική λειτουργία 4K.

Το νέο iphone διατίθεται σε 5 χρώματα (λευκό, μαύρο, ροζ, πράσινο και κίτρινο) και με δύο μεγέθη οθονών: 6,1 ίντσες για το iPhone 15 και 6,7 ίντσες για το iPhone 15 Plus.

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έχουν υποδοχή φόρτισης USB-C, καθώς η Apple είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της ΕΕ, ενώ τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν πλαίσια τιτανίου αντί για πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Όπως αναφέρει το Business Insider το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου. Ίδια είναι και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

iPhone 15: Παρουσιάστηκε από την Apple και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του

O CEO της Apple, Tim Cook, κρατώντας το iPhone 15 Pro – ΦΩΤΟ REUTERS

Όσο για την τιμή, το iPhone 15 θα κοστίζει 799 δολάρια, το iPhone 15 Plus 899 δολάρια, το iPhone 15 Pro 1.099 δολάρια και το iPhone 15 Pro Max 1.299 δολάρια (1.099 δολάρια τώρα).

iPhone 15: Παρουσιάστηκε από την Apple και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του