Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Επιτέθηκαν σε σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου – Το παιδί ήταν εμβολιασμένο
Εκτός από σύμβουλος του υπουργού Προστασίας, το θύμα είναι μέλος της Επιτροπής για τη βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια.

Την επίθεση αγνώστων δέχθηκε χθες (Τετάρτη), σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Χαλάνδρι.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις άνθρωποι κινήθηκαν εναντίον του, τη στιγμή που εκείνος βγήκε από το μετρό και πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι τραυμάτισαν το θύμα, προκαλώντας του θλαστικά τραύματα, καθώς και ρωγμώδες κάταγμα στο ένα χέρι.

Μετά την επίθεση, οι τέσσερις άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, με το θύμα να διακομίζεται σε νοσοκομείο, από το οποίο πήρε εξιτήριο αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα έχει περάσει από την AGB και σήμερα είναι σύμβουλος του υπουργού σε ευρεία γκάμα θεμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς ως το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη. Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής για τη βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια.

Οι αρχές επιχειρούν να βρουν το κίνητρο της επίθεσης, ωστόσο φαίνεται πως απορρίπτουν την εκδοχή της ληστείας. Αντίθετα, εξετάζουν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Την επίθεση καταδίκασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. «Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη» τονίζει σε δήλωσή του.

«Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της…» συμπληρώνει ο Γ. Ραγκούσης.