Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 θυμάτων

Εντοπίστηκε το σπίτι, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι έξι αλλοδαποί, που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11.09.2023) στη Λούτσα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Το σπίτι των αλλοδαπών είναι πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας τους στη Λούτσα και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- οι εκτελεστές εντόπισαν το σπίτι και τους περίμεναν σε κοντινή απόσταση.

Τα νεότερα στοιχεία λένε πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στην Λούτσα, ετοιμαζόταν άρον – άρον να αναχωρήσει από τη χώρα μας και γι’ αυτό στοιβάχτηκαν έξι άτομα στο παλιό Ford, παίρνοντας μαζί και τις βαλίτσες τους. Πιθανότατα επειδή γνώριζαν ότι έχει σφραγιστεί σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου.

Οι πιστολέρο, που εκτιμάται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ ότι τους παρακολουθούσαν και γνώριζαν το δρομολόγιο τους, έστησαν καρτέρι και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματικό τρόπο.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα διαβατήρια και οι ταυτότητες που έφεραν πάνω τους ήταν γαλλικές – πιθανότατα κλεμμένες και όχι πλαστές, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες – ενώ τα 6 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν, έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να γίνουν φύλλο και φτερό και να δώσουν απαντήσεις.

Πηγή:www.newsit.gr